Lees hier meer over Team PloegVEC

Jille Ploeg

Instructeur/eigenaar

“Hi! Ik ben Jille Ploeg, woonachtig in Annen en in 2004 begonnen bij Ploeg VEC. Ik ben begonnen als instructeur maar als snel ook verantwoordelijk geworden voor alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft. Daarnaast geef ik de opleiding tot heftruckchauffeur. Ik vind het mooi om leerlingen te zien groeien tijdens het opleidingstraject. Iedere leerling is weer anders wat een uitdagende afwisseling geeft. Autorijden is wat dat betreft een gevoel waarin niemand gelijk is, daarom zie ik het ook als een uitdaging om te zorgen dat iedere leerling zijn gevoel vertaald naar en veilige verkeersdeelname! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een beetje te klussen of te tuinieren.”

Jenny Ploeg

Instructeur/eigenaar

“Hallo! Mijn naam is Jenny Ploeg, woonachtig in Annen. Ik ben in 2005 begonnen bij rijschool Ploeg VEC. In de eerste instantie alleen met administratie en planning, maar sinds 2014 geef ik ook autorijles. Ik vind het proces dat leerlingen doorlopen altijd erg leuk: van de eerst les tot het examen, de spanning, vreugde, stress en de succesjes. In mijn ogen moet autorijden leuk, plezierig en effectief zijn. Ik streef ernaar dat wanneer een leerling over 20 jaar terugdenkt aan de rijlessen, er een glimlach op het gezicht verschijnt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos met onze hond Purdey, of met een goed boek op de bank!”

Jan Ploeg

Instructeur/eigenaar

“Hallo allemaal, ik ben Jan Ploeg. Woonachtig in Annen en in mijn vrije tijd te vinden op het voetbalveld. In 1989, nu 26 jaar geleden, ben ik begonnen bij Ploeg VEC. Toen nog autorijschool Gerrit Ploeg. In 1980 opgezet door mijn vader. Binnen Ploeg VEC ben ik het liefst bezig met het geven van auto- en bromfietsrijlessen, waarbij ik als motto heb dat goed en veilig autorijden veel meer is dan het snel halen van je rijbewijs!”