AUTORIJBEWIJS HALEN?

STAP MAAR IN BIJ PLOEG VEC!

“Gaan waar je wilt, niets is te ver. Een autorijbewijs betekent vrijheid. De wereld ligt aan jouw voeten!”

Bij ons kun je, op je eigen manier, je rijbewijs halen. Wij bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van het aantal uren dat jij nodig hebt. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om de rijopleiding per rijles, rijsimulatorles of examen af te nemen. De pakketten kunnen eventueel worden aangevuld met losse items.

Gratis rijtest in de rijsimulator
Ploeg VEC heeft geinvesteerd in een hyper-moderne rijsimulator met kijkregistratie. Door een intake te plannen op de rijsimulator kijken wij samen met jou naar welke opleidingsvorm het beste bij jou past. Op basis van een les van 90 minuten kan de instructeur een geheel vrijblijvend advies uitbrengen. In dit advies wordt besproken wat de planning van het traject zal zijn en wat het gewenste aantal lessen is. Klik hier voor meer informatie over de rijsimulator.

Wat kan nog meer bij Ploeg VEC?
Naast de ‘gewone’ autorijlessen en de rijsimulator bieden wij ook “2todrive” – begeleid rijden aan. Dit begeleid rijden is sinds 1 november 2011 beschikbaar voor alle mensen vanaf 16,5 jaar. Lees meer over 2todrive op deze pagina.

Mocht je het niet zien zitten om in een schakelauto te rijden, dan is het uiteraard bij ons ook mogelijk om in een automaat te lessen.

Tot slot houden wij rekening met eventuele faalangst of bieden wij een opfriscursus aan voor mensen die lang niet hebben autogereden. Voor meer informatie over deze onderwerpen verwijzen wij graag naar de subkopjes in het “auto”menu.

Waar geeft Ploeg VEC rijlessen?
Ploeg VEC geeft rijles voor het autorijbewijs in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:
Annen, Gieten, Gasselte, Vries, Zuidlaren, Tynaarlo, Haren, Glimmen, Assen, Rolde en omliggende dorpen. Wij halen en brengen jou thuis, of komen op een overeengekomen plaats.

Snel je rij-opleiding regelen?
Reserveer vandaag nog!

De online planning is tijdelijk niet beschikbaar.

Bel ons om een afspraak in te plannen of meld je aan via het aanmeldformulier.
Bel ons Aanmelden

Intake/proefles

Tijdens de intake op de rijsimulator wordt bewust gekeken welke opleidingsvorm het beste bij jou past. Op basis van de bevindingen brengt de instructeur na de intake van 90 minuten een advies uit over het opleidingstraject. Tijdens dit advies wordt ook besproken wat de planning van dit traject zal zijn en wat het aantal gewenste lessen per week is.

Wanneer je een goed advies wilt over je pakketkeuze, is het raadzaam om een intake op de rijsimulator te doen. Ook wanneer je een spoedcursus wilt volgen, is de intake aan te bevelen.

De intake op onze rijsimulator is GRATIS.

Rijden in een automaat

Het kan zijn dat je het niet ziet zitten om het autorijden te leren in een schakelauto. In dat geval hebben wij ook de mogelijkheid om in een automaat te lessen. In onze Volkswagen Tiguan kun je leren rijden in een automaat en zo je rijbewijs halen. Let wel, als het schakelrijbewijs is behaald, mag je ook in een automaat rijden. Met een automaat rijbewijs mag je echter niet in een schakelauto rijden.

Het rijden in een automaat heeft ook zijn voordelen. Het rijdt bijvoorbeeld rustiger, met name in de file. Je voert minder handelingen uit, waardoor je je meer kunt concentreren op het verkeer.

De tarieven voor het lessen in een automaat zijn gelijk aan een schakelauto.

Tarieven Autorijles Schakel en Automaat

Ploeg VEC biedt verschillende pakketten voor de beginnende rijder. Afhankelijk van de hoeveelheid ervaring die je al hebt en de voorbereidingen voor het theorie-examen kun je alleen, of met ons samen, het geschikte pakket uitzoeken. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen pakket samen te stellen aan de hand van de losse prijzen. Om een praktijkexamen te kunnen afleggen dien je voor het eerste examen een gezondheidsverklaring in te dienen bij het CBR. Voor meer informatie over de gezondheidsverklaring en het verkrijgen ervan klik hier.

De verschillende pakketten en prijzen zijn hier onder te vinden. Wil je liever lessen in een automaat, hiervoor gelden dezelfde tarieven als schakelauto.

PAKKETTEN

Auto Pakket 1

 • 23 uur autorijles
 • TussenTijdse Toets
 • Praktijkexamen
 • Begeleiding toets en examen

Pakketprijs: 1940.00

Betaling in termijnen

Auto Pakket 2

 • 33 uur autorijles
 • TussenTijdse Toets
 • Praktijkexamen
 • Begeleiding toets en examen

Pakketprijs: 2525.00

Betaling in termijnen

Auto Pakket 3

 • 43 uur autorijles
 • TussenTijdse Toets
 • Praktijkexamen
 • Begeleiding toets en examen

Pakketprijs: 3095.00

Betaling in termijnen

PRAKTIJK / THEORIE

OmschrijvingPrijs
1 uur autorijles 64.00
Tussentijdse toets 309.50
Praktijkexamen 309.50
Praktijkboek 25.00
Theorieboek 30.00
Theoriebox online training en boek 50.00
Theorie online plus (leren en oefenen) 30.00
Theorie online (oefenen) 20.00

De prijzen 2023/24 zijn inclusief 21% BTW en 0% BTW voor CBR tarieven 2024.
(Prijs)wijzigingen onder voorbehoud.