Direct je gratis intake plannen!

Autorijbewijs halen? Stap maar in bij Ploeg VEC!
“Gaan waar je wilt, niets is te ver. Een autorijbewijs betekent vrijheid. De wereld ligt aan jouw voeten!”

Bij ons kun je, op je eigen manier, je rijbewijs halen. Wij bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van het aantal uren dat jij nodig hebt. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om de rijopleiding per rijles, rijsimulatorles of examen af te nemen. De pakketten kunnen eventueel worden aangevuld met losse items.
Klik hier voor onze tarieven en pakketten. Wanneer je bij ons je rijlessen volgt is de voorbereiding voor de theorie gratis! 

Gratis rijtest in de rijsimulator
Ploeg VEC heeft geinvesteerd in een hyper-moderne rijsimulator met kijkregistratie. Door een intake te plannen op de rijsimulator kijken wij samen met jou naar welke opleidingsvorm het beste bij jou past. Op basis van een les van 90 minuten kan de instructeur een geheel vrijblijvend advies uitbrengen. In dit advies wordt besproken wat de planning van het traject zal zijn en wat het gewenste aantal lessen is. Klik hier voor meer informatie over de rijsimulator.

Wat kan nog meer bij Ploeg VEC?
Naast de ‘gewone’ autorijlessen en de rijsimulator bieden wij ook “2todrive” – begeleid rijden aan. Dit begeleid rijden is sinds 1 november 2011 beschikbaar voor alle mensen vanaf 16,5 jaar. Lees meer over 2todrive op deze pagina.

Mocht je het niet zien zitten om in een schakelauto te rijden, dan is het uiteraard bij ons ook mogelijk om in een automaat te lessen. Klik hier voor de voordelen van, en de prijzen voor het lessen in een automaat auto.

Tot slot houden wij rekening met eventuele faalangst of bieden wij een opfriscursus aan voor mensen die lang niet hebben autogereden. Voor meer informatie over deze onderwerpen verwijzen wij graag naar de subkopjes in het “auto”menu.

Waar geeft Ploeg VEC rijlessen?
Ploeg VEC geeft rijles voor het autorijbewijs in de volgende plaatsen en omliggende dorpen:
Annen, Gieten, Gasselte, Vries, Zuidlaren,Tynaarlo, Groningen, Haren, Glimmen, Hoogezand, Assen, Rolde en omliggende dorpen. Wij halen en brengen jou thuis, of komen op een overeengekomen plaats.

RIS gecertificeerd
Ploeg VEC heeft ervoor gekozen om de opleidings methodiek van de Rijopleiding in Stappen (RIS) voor de praktijk van de rijopleiding te gebruiken. Alle rij-instructeurs van Ploeg VEC zijn RIS gecertificeerd.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • De mogelijkheid om alvast op een zeer geavanceerde rijsimulator te beginnen. Met gratis herhalingsles indien je een rijsimulatorles niet met een voldoende afrond.
  • Gratis theorielessen die op een leuke en leerzame manier worden gegeven.
  • Gratis intake of proefles.
  • Een gestructureerde rijopleiding
  • Zicht in eigen vorderingen met behulp van instructiekaart.
  • De lessen van de rijsimulator zijn afgestemd op de opleidings methodiek van de RIS. Ook van deze lessen zijn uitgebreide rapportage’s beschikbaar over je vorderingen zoals een sterkte/zwakte- en veiligheidsrapport. De simulator is voorzien van kijkregistratie waardoor je alle kijktechnieken goed beheerst wanneer je de openbare weg op gaat.