20 maart 2020

PloegVEC geeft tot tenminste 6 april geen rijlessen en het CBR annuleert tot en met tenminste 6 april alle theorie- en praktijkexamens, toetsen en rijtesten.

Hiermee verlengen het CBR en PloegVEC het eerder genomen besluit met een week en sluiten zo aan bij de rijksbrede termijn.
Kandidaten die tot en met 6 April een examen of toets hebben geboekt worden, of zijn vandaag door het CBR geïnformeerd.

Om een run op examens na 6 april te voorkomen, is het reserveren van examens en rijtesten bij het CBR voorlopig niet mogelijk.

Geldigheid theoriecertificaat

Verloopt je theoriecertificaat tijdens de uitstelperiode, kijk dan op de website van het CBR hoe zij hiermee omgaan.

Voor extra informatie en de geldigheid van het theoriecertificaat zie cbr.nl

 

 

15 maart 2020

PloegVEC geeft t/m 31 maart geen rijlessen en het CBR neemt geen examens af

Beste Cursist,

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus annuleert het CBR per direct alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten. Dit geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

Wij, PloegVEC, hebben de moeilijke beslissing genomen om te stoppen met het verzorgen van de theorielessen, de rijlessen voor de personenauto, BE en bromfiets rijopleidingen . Wij volgen de richtlijn die het CBR en het RIVM hanteren. Het RIVM geeft aan om een afstand aan te houden van 1,5 wij kunnen, zoals je begrijpt, niet aan deze norm voldoen.

Geen mogelijkheid tot reserveren van nieuwe en uitgestelde examens

Wij zijn in afwachting van informatie van het CBR in verband met de uitgestelde examens. Zodra wij hierover meer duidelijkheid hebben nemen wij contact op als jouw rijtest, examen, en /of toets is uitgesteld.

Informatie

Wij houden je telefonisch en via social media op de hoogte van de ontwikkelingen. Volg ons op ons Facebookaccount via Ploegvec en via ons instagramaccount ploegvecrijopleidingen. Wij zullen indien nodig via deze kanalen aanvullende informatie verstrekken.

Inplannen nieuwe rijles

Je instructeur neemt contact op voor het inplannen van een nieuwe rijles. Je dient er rekening mee te houden dat ze dit pas doen vanaf 23 maart.

Vragen

We hopen op jouw begrip voor deze vervelende situatie. Mocht jij of je ouders nog vragen hebben over het voorgaande, neem dan zeker contact met ons op via 0592272413.